Cos

product (gol)

Nunta Moderna

Pret: 649 Lei

Contine:

50 Lampioane Zburatoare Albe

1 Lampion Zburator Inima

5 pachete (25 buc) baloane luminoase colorate

5 pachete (100 buc) betisoare (bratari) luminoase

( 0 ) Review-uri clienti

  30 other products in the same category:

  Pachet Promotional "Nunta Moderna"

  Pachet cu 50 bucati lampioane albe, un lampion cu inima, 25 bucati baloane luminoase ( 5 culori diferite) si 100 de bucati bratari luminoase.

  Nunta moderna se evidentiaza de obicei prin prezenta multor tineri si o petrecere care iese din comun. Baloanele nu pot lipsi la o nunta iar baloanele luminoase vor crea senzatie si isi vor aduce aportul la atmosfera de distractie. Le puteti seta sa lumineze incontinuu sau intermitent.

  Cu siguranta ati mai intalnit la petreceri betisoarele luminoase. Acestea sunt intotdeauna indragite de invitati, care pot crea bratari sau lantisoare luminoase, doar imaginatia stand in calea unor creatii inedite.

  Alaturi de baloanele luminoase, aceste betisoare pot fi folosite la diverse jocuri care animeaza invitatii si ii starnesc la dans. Puteti propune concursuri si joculete prin care toti cei care poarta o bratara de o anumita culoare sa faca parte din echipe sau perechi de dans. Spontaneitatea acestor jocuri ii vor surprinde intotdeauna in mod placut pe invitati.

  Lansarea lampioanelor zburatoare va fi un moment de neuitat in cadrul oricarei nunti. Invitatii pot participa activ la acest eveniment si se pot bucura impreuna cu mirii de un moment de basm in care intunericul va fi strapuns de o multime de lampioane zburatoare. Lampionul cu inima este destinat lansarii de catre miri, simbolizand unirea celor doua suflete pentru eternitate.

   

  Siguranta:

   Va rugam sa urmati cu precizie instructiunile de pe ambalaj si din brosurile aflate in interiorul fiecarui lampion.

  * Pastrati intotdeauna stingatoare de apa sau de incendiu in apropiere.
  * Copiii nu trebuie sa fie lasati nesupravegheati cu felinare.
  * Asigurati-va ca va familiarizati pe deplin cu instructiunile furnizate.
  * Asigurati-va ca vantul nu bate cu o putere mai mare de 8 Km/h.
  * Asigurati-va ca arborii nu sunt in traiectoria de zbor.
  * Pentru a le folosi, trebuie sa lasati mai mult de 9 km distanta de orice aeroport.
  * Nu folositi lampioane zburatoare in jurul culturilor uscate.

  Verificati directia vantului inainte de a lansa lampioanele, pentru a va asigura ca pe traiectoria de zbor nu exista obstacole. Asigurati-va ca lampionul este complet deschis, nu este indoit.

  Va rugam sa contactati postul de paza de coasta local, daca intentionati sa utilizati lampioanele zburatoare in apropierea coastei, deoarece acestea pot fi confundate cu rachete de semnalizare.

  Nu exista review-uri pentru acest produs

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare