Cos

product (gol)

Lumanare pastila parfumata - Flori

Lumanare pastila parfumata - Flori

https://www.lampioanezburatoare.ro/358-thickbox/lumanare-pastila-parfumata-flori.jpg

Pret: 6.00 Lei / pachet

Lumanarile pastile parfumate cu aroma de flori aduc in casa dumneavoastra mirosul florilor proaspat culese din gradina. Fiind disponibila in pachete a cate 6 bucati, o lumanare pastila parfumata cu aroma de flori va arde timp de 4 ore.

Timp ardere:

4 Ore

4.84 RON cu TVA

( 0 ) Review-uri clienti

  17 other products in the same category:

  Lumanare pastila parfumata – Flori

  Alegeti aceste lumanari cu aroma de flori si bucurati-va de momente de relaxare in locuinta dumneavoastra.

  Fiecare floare este unica in felul ei, si ne bucuram de fiecare data cand avem ocazia sa mirosim una. Iar cand avem un buchet de flori, bucuria este si mai mare. Parfumul acestor lumanari pastile parfumate cu aroma de flori va ofera aceasta bucurie de fiecare data cand le aprindeti, si gu siguranta prietenele dumneavoastra vor fi placut surprinse de aroma delicata cand le invitati la un ceai sau o cafea.

  Un buchet de flori alese cu grija, culori vibrante, si parfumul lor ce nu poate fi descris in cuvinte – cam aceasta este imaginea care o sa va vina in minte la simtirea aromei lumanarilor pastile cu miros de flori. Calitatea foarte buna se traduce si in faptul ca aceste lumanari de tip pastila vor arde timp indelungat, 4 ore, iar parfumul va fi emanat pe tot parcursul acestei perioade – detalii deloc de neglijat cand va pregatiti sa organizati un eveniment sau o petrecere unde doriti sa invitati persoane apropiate si sa-i surprindeti cu o atmosfera speciala.

  Va place parfumul florilor pe care-l puteti simti cand intrati intr-o florarie? Atunci va recomandam cu caldura aceste lumanari pastile cu aroma de flori, ele avand un parfum delicat si cat se poate de aproape de mirosul unui buchet sau a si mai multor flori fine.

  Aceste lumanari pastile parfumate cu aroma de flori sunt disponibile in pachete a cate sase bucati, ca sa va puteti bucura timp indelungat de parfumul lor. Improspatati-va intreaga locuinta imbracand-o in mireasma florilor proaspat culese!

  • Material Exterior Aluminiu
  • Greutate 12g
  • Timp de ardere 4 ore
  • Inaltime 16 mm
  Nu exista review-uri pentru acest produs

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare