Cos

product (gol)

Lumanare pastila parfumata - Iasomie

Lumanare pastila parfumata -...

https://www.lampioanezburatoare.ro/354-thickbox/lumanare-pastila-parfumata-iasomie.jpg

Pret: 6.00 Lei / pachet

Lumanarile parfumate cu aroma de iasomie sunt de tip pastila si ard timp de 4 ore. Acest pachet pe care vi-l oferim contine 6 bucati de lumanari. Parfumul de iasomie este la fel de delicat ca si floarea in sine, si ne aduce aminte de serile de mai si plimbari romantice.

Timp ardere:

4 Ore

4.84 RON cu TVA

( 0 ) Review-uri clienti

  17 other products in the same category:

  Lumanare pastila parfumata – Iasomie


  Aroma proaspata de iasomie o sa va incante simturile cand aprindeti lumanarile.

  Parfumul de iasomie face ca aceste lumanari sa fie potrivite pentru diferite ocazii. Le puteti folosi ca si accesorii decorative la nunti sau alte evenimente speciale. Si acasa puteti crea o atmosfera unica aprinzand cateva lumanari cu aroma de iasomie. Mai ales daca iasomia este floarea dumneavoastra preferata, cu siguranta veti iubi parfumul emanate de aceste lumanari pastile.

  Iasomia este o floare delicata si gingasa, iar parfumul ei la fel. Lumanarile pastile parfumate cu aroma de iasomie pe care vi le recomandam imita cat se poate de bine mirosul natural de iasomie. O sa va simtiti ca dupa o plimbare in gradina cand veti aprinde aceste lumanari si aroma lor va umple toata casa. Fiind de o calitate foarte buna, aceste lumanari de tip pastila vor tine un timp indelungat, iar parfumul va fi emanat in mod constant pe toata perioada de ardere.

  Daca iubiti florile in general, cu siguranta veti avea o surpriza placuta sa recunoasteti parfumul delicat de iasomie o data ce aprindeti aceste lumanari. Acestea fiind oferite in pachete a cate sase bucati, sunt potrivite pentru a crea o atmosfera speciala acasa sau oriunde doriti sa organizati o petrecere. Prietenele si cunostintele dumneavoastra vor aprecia lumanarile pastile parfumate cu aroma de iasomie, asa ca nu ezitati sa comandati mai multe pentru a le oferi drept cadou pentru persoanele dragi.

  O simpla lumanare pastila parfumata cu aroma de iasomie va poate oferi clipe de relaxare de neuitat si o sa va improspateze intreaga casa!

  • Material Exterior Aluminiu
  • Greutate 12g
  • Timp de ardere 4 ore
  • Inaltime 16 mm
  Nu exista review-uri pentru acest produs

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare