Cos

product (gol)

Lumanare Pastila parfumata - Opium

Lumanare Pastila parfumata - Opium

https://www.lampioanezburatoare.ro/360-thickbox/lumanare-pastila-parfumata-opium.jpg

Pret: 6.00 Lei / pachet

Lumanarile pastila parfumata cu aroma de opium o sa va incante simturile, creand o atmosfera unica in locuinta dumneavoastra si nu numai. Acest parfum unic o sa va fascineze, fiind unul captivant de tip oriental.

Timp ardere:

4 Ore

4.84 RON cu TVA

( 0 ) Review-uri clienti

  17 other products in the same category:

  Lumanare pastila parfumata - Opium


  Lumanarile pastile parfumate cu aroma de opium sunt disponibile in pachete a cate 6 bucati, iar timpul de ardere al unei lumanari este de 4 ore.

  Aroma de opium este una misterioasa de felul ei, ducand cu gandul la orient, seri magice si romantism. Alegeti lumanarile pastile parfumate cu aroma de opium pentru a crea o atmosfera unica in locuinta dumneavostra si ca sa surprindeti persoanele dragi.

  Bucurandu-se de un mare succes, aroma de opium este una cunoscuta in intreaga lume si este caracterizata drept una complexa si seducatoare. Nu e de mirare ca si producatorii de parfumuri de marca aleg combinatii care sa aiba si aroma de opium incorporata pentru un efect maxim. Lumanarile pastile parfumate cu aroma de opium pe care vi le oferim reproduc excelent mirosul natural de opium, astfel o sa le puteti folosi pentru a va surprinde invitatii, sau daca doriti sa organizati un eveniment mai special precum ar fi o cina in doi cu persoana iubita.

  O aroma irezistibil de senzuala, parfumul unic de opium va oferi momente de relaxare deplina de fiecare data cand veti aprinde o lumanare pastila cu parfum de opium. Si ca sa va bucurati si mai mult de atmosfera unica creata cu ajutorul acestor lumanari, vi le oferim in seturi de 6 bucati. Veti fi surprinsi sa constatati ca o lumanare va arde timp de 4 ore, iar parfumul de opium va fi eliberat in tot acest timp intr-un mod constant ca sa puteti savura fiecare clipa.

  Lumanarile pastile parfumate cu aroma de opium pot fi folosite si ca accesorii pentru lampioanele decorative cu lumanari – astfel o sa va puteti bucura de un decor romantic creat de lumina lumanarilor alaturi de un parfum seducator care va completa intreaga atmosfera!

  • Material Exterior Aluminiu
  • Greutate 12g
  • Timp de ardere 4 ore
  • Inaltime 16 mm
  Nu exista review-uri pentru acest produs

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare