Cos

product (gol)

Lumanare Pastila parfumata - Frezie

Lumanare Pastila parfumata - Frezie

https://www.lampioanezburatoare.ro/356-thickbox/lumanare-pastila-parfumata-frezie.jpg

Pret: 6.00 Lei / pachet

Lumanarile parfumate cu aroma de frezie vor fi cu siguranta una dintre preferatele dumneavoastra. O lumanare arde timp de 4 ore, timp in care parfumul de frezie va crea o atmosfera placuta in locuinta dumneavoastra.

Timp ardere:

4 Ore

4.84 RON cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

( 0 ) Review-uri clienti

  17 other products in the same category:

  Lumanare pastila parfumata – Frezie

  Aceste lumanari pastile parfumate cu aroma de frezie va sunt oferite in pachete de 6 bucati, iar aroma de frezie este una cat se poate de delicata.

  Freziile sunt niste flori minunate, nu e de mirare ca multe mirese aleg sa aiba si frezii in buchetul lor in ziua cea mare. Parfumul delicat si unic al acestei flori este greu de reprodus, dar putem afirma ca aceste lumanari parfumate pastila au o aroma cat se poate de apropiata de mirosul natural al freziilor. Un detaliu interesant despre aceste lumanari pastile cu aroma de frezie este faptul ca emana parfumul pe tot timpul arderii, iar astfel timp de 4 ore veti putea simti aroma delicata care o sa invaluie intreaga casa.

  Fiind de o calitate superioara, puteti folosi aceste lumanari parfumate pastile cu aroma de frezie si cand organizati diferite evenimente, cum ar fi o nunta, botez, sau o simpla petrecere cand doriti sa va impresionati invitatii. Incercati-le si convingeti-va de calitatea acestor lumanari care nu se sting dupa cateva minute, ci ard pana la sfarsit. Puteti sa le stingeti si sa le aprindeti de cate ori doriti pentru a va bucura de parfumul delicat de frezie de fiecare data.

  Este de stiut ca freziile sunt niste flori vesele, si pot avea mai multe culori vibrante – asa este si parfumul emanat de aceste lumanari pastile cu aroma de frezie, care vor crea o atmosfera vesela si romantica in acelasi timp, oriunde le folositi. Incercati-le acasa pentru a avea parte de momente de relaxare ca sa va incarcati bateriile dupa o zi grea.

  O lumanare pastila parfumata cu aroma de frezie nu vine singura, fiind disponibila in pachet de 6 bucati ca sa aveti parte de cat mai multe clipe de relaxare de fiecare data cand aprindeti o astfel de lumanare.

  • Material Exterior Aluminiu
  • Greutate 12g
  • Timp de ardere 4 ore
  • Inaltime 16 mm
  Nu exista review-uri pentru acest produs

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare