Cos

product (gol)

Pachet Party

Pachet Party

https://www.lampioanezburatoare.ro/362-thickbox/pachet-party.jpg

Pret: 195.00 Lei

Pachet de petrecere cu accesorii luminoase.
Contine:

4 seturi de Baloane Luminoase Mixte;
3 seturi de Sireturi Luminoase;
1 set cu 20 Betisoare Luminoase - Bratari;
2 seturi cu cate 2 Bete Luminoase.

( 0 ) Review-uri clienti

  30 other products in the same category:

  Pachet Party

  Un pachet perfect pentru orice petrecere, pachetul Party aduce la un loc cele mai spectaculoase si indragite accesorii luminoase din oferta noastra de produse. Poti organiza cele mai reusite petreceri de 1 iunie si alte petreceri pentru copii, zile de nastere, serbari, petreceri de Revelion, petreceri tematice si multe altele.

  Baloanele cu LED sunt un produs unic pe piata si asigura atmosfera la orice petrecere la care sunt utilizate. Cu un timp de iluminare de pana la 15 ore, nu trebuie sa va faceti griji ca petrecerea se va "stinge" prea curand. Baloanele pot fi umflate atat cu aer cat si cu heliu iar amestecul de culori din fiecare pachet le face sa se potriveasca la orice tematica.

  Sireturile luminoase sunt accesorii ideale pentru petreceri care apoi pot avea utilizari diverse ca de exemplu jogging in timpul serii sau camping.

  Betisoarele luminoase sunt foarte indragite, atat de copii cat si de adolescenti sau adulti. Datorita interconectoarelor incluse in pachet, aceste betisoare pot fi utilizate ca si bratari sau chiar coliere daca sunt unite mai multe intre ele.

  Betele luminoase cu o stralucire intensa si colorata ce dureaza pana la 8 ore asigura un decor deosebit si distractie pe cinste.

  Fiind vorba de produse care lumineaza cu baterii sau pe baza chimica, ele sunt potrivite pentru orice imprejurare (interior sau exterior) si pot fi utilizate in siguranta si de copii cu varsta de peste 3 ani.

  Informatii detaliate despre fiecare produs in parte gasiti pe paginile individuale.

  Nu exista review-uri pentru acest produs

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare