Cos

product (gol)

Betisoare Luminoase - Bratari Luminoase

Pret: 20.00 Lei

Cele mai bune lucruri vin in pachete mici!

( 1 ) Review-uri clienti
5 cantităţi10 cantităţi15 cantităţi20 cantităţi30 cantităţi100 cantităţi
-1.00 RON -2.00 RON -3.00 RON -4.00 RON -5.00 RON -8.00 RON

30 other products in the same category:

Betisoare Luminoase - Bratari Luminoase

Este ideal pentru festivaluri, petreceri si alte evenimente. In cazul incare va faceti griji ca evenimentul organizat va duce lipsa de o nota de special, utilizati cu incredere betele luminoase pentru a crea o atmosfera demna de orice eveniment cu o reusita. Odata activata stralucirea fiecarui bat luminos dureaza pana la 8 ore. Ele vin inpachetate cu cate 20 de betisoare intr-un singur tub si acopera a gama foarte larga de culori. Pachetul contine si 20 de bucati de interconectoare pentru a putea fi folosite ca si Bratari Luminoase sau chiar coliere luminoase.

Folosirea acestora nu necesita o cunostiinta deosebita, odata ce indepartati ambalajul, tot ce trebuie sa faceti este sa indoiti betele pana ce acestea literalmente pocnesc.

Betele sau betisoarele de lumina sunt utilizate mai ales de catre scafandrii, persoanele care adora drumetiile cu cortul, cat si pentru decorare si distractie!

Fiecare betisor de lumina consta dintr-un tub de plastic care contine un tub de sticla in interior. In scopul de a activa betele de lumina, acestea trebuie indoite, iar datorita presiunii exercitate tubul de sticla din interior se sparge, acesta la randul sau permitand substantelor chimice din tubul de sticla sa se amestece cu substantele chimice din tubul de plastic. Odata ce cele doua substante intra in contact, va avea loc o reactie chimica care va emite lumina

O reactie chimica care emite lumina.

Insusi lumina este o forma de energie. Unele reactii chimice emit lumina. Lumina produsa de aceasta reactie se numeste chemiluminiscenta.

Desi reactia luminoasa nu este cauzata de caldura, si nici reactia in sine nu produce caldura, totusi rata de reactie este dependenta de temperatura. Daca puneti un betisor luminos intr-un mediu rece(congelator), temperatura scazuta va incetini reactia chimica. Luminozitatea betisorului va fi mai mica, insa durata de reactie(durata de viata) al acestuia va fi mai lunga. Pe de alta parte in cazul in care scufundam betisorul intr-o cana cu apa fierbinte , reactia chimica se va accelera, adica va emite o lumina mai intensa insa pentru o durata mai scurta.

Ca in cazul tuturor produselor noastre, betele luminoase sunt in deplina conformitate cu toate standardele UE privind siguranta de utilizare a acestora.

  • Culoare: Mixta
  • Durata de Functionare: 8 ore
  • Alte date: Non-toxice Sunt perfecte pentru concerte sau party-uri Recomandate pentru speologi Recomandat pentru pasionatii de scuba diving Sunt Ignifuge
Nu exista review-uri pentru acest produs

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare