Cos

product (gol)

Lumanare Ecologica Parfumata - Flori de mac

Lumanare Ecologica Parfumata -...

https://www.lampioanezburatoare.ro/288-thickbox/lumanare-ecologica-parfumata-flori-mac.jpg

Parfumul sofisticat al florilor de mac o sa va incante de fiecare data cand aprindeti o lumanare ecologica parfumata cu aceasta aroma.

Stim cat de important este calitatea, tocmai de aceea va recomandam aceasta lumanare din materiale 100% biodegradabile cu un timp de ardere de 50 de ore.

Aroma specifica florilor de maci va crea o atmosfera unica in locuinta dumneavoastra!

( 0 ) Review-uri clienti

  30 other products in the same category:

  Florile de mac i-au fascinat si pe cei mai mari pictori, cum ar fi de exemplu Van Gogh, iar in ultimii ani aceste flori a revenit ca un trend in randul designerilor. Culoarea rosie vibranta in contrast cu negru reflecta eleganta si pasiune – exact cum este si parfumul acestei lumanari ecologice.

  Aroma naturala a florilor de maci este redata foarte bine de lumanarea ecologica parfumata oferita de noi, si cu siguranta o sa va placa mireasma ademenitoare. Parfumul florilor de maci este dulce precum mirosul seducator de opium si are un efect relaxant – solutia potrivita pentru a uita de griji dupa o zi obositoare.

  Mireasma unica a florilor de maci este jucausa, fiind o aroma dulce si afrodisiaca in acelasi timp. Lumanarea ecologica parfumata flori de mac o sa va ajute sa creati o atmosfera romantica in casa dumneavoastra, combinatia unei arome seducatoare si a luminii lumanarilor fiind potrivita pentru serile mai speciale.

  Lumanarea parfumata flori de mac este ambalata corespunzator pentru a pastra aroma. Exteriorul este din aluminiu, greutatea lumanarii este de 120 de grame, iar inaltimea este de 95mm.

  • Material: 100% Biodegradabil
  • Material Exterior Aluminiu
  • Greutate 120g
  • Timp de ardere 50 ore
  • Inaltime 95 mm
  Nu exista review-uri pentru acest produs

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare