Cos

product (gol)

Lumanare Ecologica Parfumata - Buchet Fresie

Lumanare Ecologica Parfumata -...

https://www.lampioanezburatoare.ro/287-thickbox/lumanare-ecologica-parfumata-frezie.jpg

Aroma delicata de fresie duce cu gandul la cea mai fina matase. Parfumul lumanarii ecologice oferita de noi va fi ca cel al unui buchet de frezii proaspat culese din gradina. Cu un timp de ardere de 50 de ore, aceasta lumanare o sa va incante simturile de fiecare data cand va fi aprinsa.

( 0 ) Review-uri clienti

  30 other products in the same category:

  Parfumul de fresie este unul proaspat si distins, si va duce cu gandul la un sfarsit de primavara cand toate florile parca zambesc. Sunt cunoscute aproximativ 16 specii de frezzi, toate originare din Africa, avand o aroma speciala ce nu poate fi confundata cu parfumul altor flori. Lumanarea parfumata din imaginea de prezentare emana o mireasma incantatoare de fresie si va umple locuinta dumneavoastra cu acest parfum delicat si placut.

  Frezia este folosita cu drag in parfumerie ca si nota de baza sau nota de mijloc la multe parfumuri si cosmetice pentru femei si nu numai. Lumanarea cu parfum de buchet de fresie este combinatia perfecta pentru a crea o atmosfera speciala – lumina palpaitoare si aroma fina a lumanarii confera o nota aparte de fiecare data.

  Lumanarea parfumata cu aroma de buchet fresie este fabricata din materiale 100% biodegradabile, fiind astfel un produs ecologic. Exteriorul este din aluminiu, lumanarea avand inaltimea de 95 de milimetri si o greutate de 120 de grame.

  Va invitam sa testati aroma lumanarii ecologice parfumate Buchet Fresie – cu siguranta veti fi placut surprins de mireasma proaspata si delicata!

  • Material: 100% Biodegradabil
  • Material Exterior Aluminiu
  • Greutate 120g
  • Timp de ardere 50 ore
  • Inaltime 95 mm
  Nu exista review-uri pentru acest produs

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare