Cos

product (gol)

Lumanare Ecologica Parfumata - Vanilie

Lumanare Ecologica Parfumata -...

https://www.lampioanezburatoare.ro/290-thickbox/lumanare-ecologica-parfumata-vanilie.jpg

O lumanare cu un parfum delicat de vanilie ce va invalui casa dumneavoastra cu o aroma placuta. Fiind un produs ecologic, materialele folosite sunt 100% biodegradabile.

Timpul de ardere este de 50 de ore, astfel puteti sa va bucurati pentru mai mult timp de aroma dulce de vanilie emanata de aceasta lumanare ecologica.

( 0 ) Review-uri clienti

  30 other products in the same category:

  Va recomandam lumanarea ecologica parfumata cu aroma de vanilie pentru orice ocazie – de exemplu pentru seri romantice, cina in familie, sau relaxare si meditatie. Parfumul specific de vanilie este folosit si in aromaterapie, avand un efect benefic asupra sanatatii psihice si nu numai.

  Vanilia are o aroma linistitoare si relaxanta, iar uleiul esential de vanilie are efect afrodisiac si antidepresiv. Planta in sine este originara din zona Americii de Sud si din America Centrala, si aroma de vanilie este una dintre cele mai populare din lume.

  Aceasta lumanare este de dimensiune medie, avand o greutate de 120 de grame, si inaltimea de 95 milimetri. Aroma de vanilie al acestei lumanari ecologice parfumate va umple intreaga camera, contribuind la crearea unei atmosfere relaxante si placute. Pentru efect maxim plasati doua sau mai multe lumanari in camera de zi, si va veti simti inconjurata de flori suave de vanilie!

  • Material: 100% Biodegradabil
  • Material Exterior Aluminiu
  • Greutate 120g
  • Timp de ardere 50 ore
  • Inaltime 95 mm
  Nu exista review-uri pentru acest produs

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare