Cos

product (gol)

Lumanare Cupcake

Lumanari cupcakes pentru nunti, zile de nastere, petreceri pentru copii si alte ocazii speciale. Lumanarile care au forma indragitelor deserturi se pot realiza in diverse culori: rosu, roz, galben, verde, albastru si alb si, la cerere, pot fi si parfumate.

 • Greutate: 50 grame
 • Timp de ardere: Aproximativ 4 ore.

Alegeţi o culoare

( 0 ) Review-uri clienti

  30 other products in the same category:

  Cupcakes, micile deserturi colorate, au intrat puternic in tendinte in ultimii ani devenind nelipsite la nunti si petreceri. Aceste lumanari care pastreaza forma si dimensiunile micilor prajiturele pot fi folosite ca decoratiuni inedite la o larga gama de ocazii speciale, de la petreceri pentru copii si zile de nastere pana la petreceri de logodna si ale burlacitelor. La nunti, pe langa ca ofera un decor romantic si jucaus, ele pot fi oferite ca marturii inedite.

  Lumanarile cupcakes sunt disponibile in mai multe culori: rosu, roz, galben, verde, albastru care se combina cu alb dar in acelasi timp pot fi realizate combinatii intre culorile prezentate anterior. De asemenea, la cerere, lumanarile pot fi parfumate cu arome precum mar verde, vanilie sau lamaie pentru a aduce si mai mult a delicioase deserturi. Fiti doar atenti sa mentionati ca oricat de bine arata, acestea nu sunt comestibile!

  Lumanarile nu curg!  Parafina se evapora odata cu arderea. Posibilitatea ca aceste lumanari sa curga apare doar dupa timpul recomandat de ardere (4 ore).

   

  • Lumanarile sunt produse in Romania, realizate handmade (turnate sau sculptate) din materiale de cea mai buna calitate.
  • La turnare sunt respectate reguli bine stabilite privind vasele de topire, temperatura si compozitia.
  • Culoare: Rosu, roz, galben, verde, albastru, alb si combinatii
  • Greutate 50 grame
  • Timp de ardere Aproximativ 4 ore
  Nu exista review-uri pentru acest produs

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare