Cos

product (gol)

Lumanare plutitoare Trandafir mare

Lumanare plutitoare Trandafir mare

https://www.lampioanezburatoare.ro/533-thickbox/lumanare-plutitoare-trandafir-mare.jpg

Lumanare plutitoare mare in forma de trandafir. Ceara de parafina utilizata pentru realizarea acestor lumanari permite plutirea lor pe suprafata apei. Aceste lumanari sunt potrivite pentru nunti, botezuri, aniversari si alte petreceri care se desfasoara in locatii care au in incinta sau apropiere surse de apa (naturale sau amenajate).

 • Greutate: 250 grame
 • Timp de ardere recomandat: 12 ore

Alegeţi o culoare

( 0 ) Review-uri clienti

  30 other products in the same category:

  Lumanari plutitoare in forma de trandafiri ce pot fi utilizate ca decoratiuni pentru piscine, lacuri, iazuri sau fantani decorative. Efectul este unul superb dupa lasarea serii cand lumina se va reflecta pe apa lina, oferind o atmosfera de poveste. Astfel, aceste lumanari decoarative pot fi utilizate pentru a da un aer romantic in special pentru nunti de vara si alte petreceri in aer liber.

  Diametrul acestor lumanari este de 14 cm.

  Lumanarile sunt disponibile in mai multe culori: rosu, roz, galben, verde, albastru care se combina cu alb dar in acelasi timp pot fi realizate combinatii intre culorile prezentate anterior. De asemenea, la cerere, lumanarile pot fi parfumate cu arome precum mar verde, vanilie sau lamaie.

  Lumanarile nu curg!  Parafina se evapora odata cu arderea. Posibilitatea ca aceste lumanari sa curga apare doar dupa timpul recomandat de ardere (12 ore).

   

  • Lumanarile sunt produse in Romania, realizate handmade (turnate sau sculptate) din materiale de cea mai buna calitate.
  • La turnare sunt respectate reguli bine stabilite privind vasele de topire, temperatura si compozitia.
  • Culoare: Rosu, roz, galben, verde, albastru, alb si combinatii
  • Greutate 250 grame
  • Timp de ardere 12 ore
  Nu exista review-uri pentru acest produs

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare