Cos

product (gol)

Lumanare plutitoare Trandafir mic

Lumanare plutitoare Trandafir mic

https://www.lampioanezburatoare.ro/534-thickbox/lumanare-plutitoare-trandafir-mic.jpg

Lumanare plutitoare in forma de trandafir. Ceara de parafina utilizata pentru realizarea acestor lumanari permite plutirea lor pe suprafata apei. Aceste lumanari sunt potrivite pentru nunti, botezuri, aniversari si alte petreceri care se desfasoara in locatii care au in incinta sau apropiere surse de apa naturale sau amenajate.

 • Greutate: 70 grame
 • Timp de ardere recomandat: 6 ore

Alegeţi o culoare

( 0 ) Review-uri clienti

  30 other products in the same category:

  Realizati o atmosfera de basm cu aceste lumanari plutitoare la orice ocazie speciala sau petrecere tinuta intr-o locatie cu o sursa de apa (iaz, piscina sau fantana).

  Dimensiunile mici permit utilizarea lor chiar si in cele mai restranse spatii acvatice cum ar fi boluri de sticla umplute cu apa la suprafata careia vor pluti aceste lumanari.

  Diametrul acestor lumanari este de 9 cm.

  Lumanarile sunt disponibile in mai multe culori: rosu, roz, galben, verde, albastru care se combina cu alb dar in acelasi timp pot fi realizate combinatii intre culorile prezentate anterior. De asemenea, la cerere, lumanarile pot fi parfumate cu arome precum mar verde, vanilie sau lamaie.

  Lumanarile nu curg!  Parafina se evapora odata cu arderea. Posibilitatea ca aceste lumanari sa curga apare doar dupa timpul recomandat de ardere (6 ore).

   

  • Lumanarile sunt produse in Romania, realizate handmade (turnate sau sculptate) din materiale de cea mai buna calitate.
  • La turnare sunt respectate reguli bine stabilite privind vasele de topire, temperatura si compozitia.
  • Culoare: Rosu, roz, galben, verde, albastru, alb si combinatii
  • Greutate 70 grame
  • Timp de ardere 6 ore
  Nu exista review-uri pentru acest produs

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare