Cos

product (gol)

Evita lampioanele ieftine

Lampioane zburatoare ieftine sunt disponibile peste tot, insa noi va recomandam sa aveti grija cand procurati astfel de produse. Nu uitati discutam de o zi speciala cum ar fi o nunta, zi in care toti pasim cu gandul ca va fi ceva unic si va dura o viata intreaga. Nu imprimati aceste clipe din viata Dvs. cu amintiri neplacute.

Tocmai acest motiv ne-a indemnat sa realizam un ghid scurt care sa va ajuta sa determinati diferenta dintre un Lampion cu o calitate ridicata si ceea de o calitate discutabila.


Lanternele de calitate inferioara pot fi periculoase din urmatoarele motive.

LampioaneZburatoare.roLampion Ieftin

1. Hartia

Lampioanele ieftine sunt produse din hartie foarte fina, acest lucru permitand caldurii sa se evapore, ingreunand lansarea Lampionelor zburatoare. Cand presiunea aerului se schimba, exista posibilitatea ca lampionele in loc sa se ridice, vor pluti inapoi pe pamant avand inca celulele de combustibil aprinse. Acestea pot provoca incendii si pagube serioase.

Lampioanele de o calitate superioara sunt fabricate din hartie mai groasa, hartie care va retine caldura din interior. In cazul in care aprindeti celula de combustibil, caldura va umple lampioanele si veti simti la propriu ca acestea au tendinta sa se inalte.

Foarte important este ca hartia sa fie ignifuga, deoarece in caz contrar acestea pot lua foc.

LampioaneZburatoare.roLampion Ieftin

2. Celula de combustibil

Lampioanele de calitate inferioara vor avea de obicei celulele de combustibil neatasate. Aceasta inseamna ca va trebui sa montati singuri o parte din Lampion inainte de a-l utiliza. Aceasta nu reprezinta un dezavantaj in sine, insa totodata inseamna ca nu sunt atat de sigure precum lampioanele care vin cu celulele de combustibil pre atasate. In afara de aceasta, unele lampione ieftine vor veni cu celule de combustibil sub forma de "Bloc de ceara" care odata aprinse pot picura. Imaginati-va invitatii Dvs. lansand lampioanele zburatoare si stand sub acestea, ei vor fi uimiti de picaturi de ceara in loc de priveliste.

Lampioanele de o calitate superioara vor veni impachetate cu celule de combustibil preatasate, cu celule care seamana cu un bilet impaturit si impregnat cu ceara de parafina. Acesta din urma asigura ca celula sa nu picure, iar lampionul va primi o cladura constanta.

LampioaneZburatoare.roLampion Ieftin

3. Biodegradabil

Marea majoritate a lampioanelor zburatoare ieftine vor contine in loc de sfoara, sarma, obiect non biodegradabil, astfel acestea sunt daunatoare mediului. In cazul in care se foloseste un alt material aveti grija ca acesta sa fie si ignifug, altfel acestea pot lua foc, provocand daune materiale insemnate.

Lampioanele de o calitate superioara, vor avea atasate sfoara ecologica, care este 100% bidegradabila. Sfoara folosita este si ignifuga.

LampioaneZburatoare.roLampion Ieftin

Gura Lampionului

In cazul in care gura lampionului are o circumferinta mica, fitilul- celula de combustibil poate fi prea aproape de hartia lampionului, astfel acesta putand lua foc, inca dinaintea lansarii.

 

Ne mandrim cu Lampionele Zburatoare comercializate de noi si credem ca producem o calitate de cel mai inalt standard existent pe piata. In cazul in care aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati.