Cos

product (gol)

Intrebari frecvente

1. Ce sunt Lampioanele Zburatoare?

Lampioanele Zburatoare sunt confectionate din hartie de orez, cu un cadru de bambus care contine o celula de combustibil. Atunci cand celula de combustibil se aprinde acesta incalzeste aerul din interiorul felinarului determinand-ul sa se ridice catre cer. Lampioanele Zburatoare sunt purtate in aer timp de, aproximativ 10 - 15 minute, sau pana cand celula de combustibil este epuizata, dupa care lampioanele se lasa usor inapoi pe pamant.

2. Pot fi acestea utilizate in siguranta?

Lampioanele Zburatoare sunt, in general, foarte sigure de utilizat, sunt considerate un subtip de foc de artificii si va recomandam sa le tratati ca atare. In fiecare pachet sunt integrate instructiunile de folosire si precautie, in cazul in care aceste instructiuni sunt respectate, posibilitatea unui accident provocat scade dramatic, iar Dvs. va puteti bucura pe deplin de magia creata de acestea pe cer.

3. Ce fel de restrictii se aplica?

Lampioanele Zburatoare nu sunt recomandate pentru a fi utilizate in vreme ploioasa, datorita constructiei lor din hartie de orez, acestea nu sunt impermeabile.
Nu recomandam lansarea lampioanelor - felinarelor zburatoare atunci cand intensitatea vantului e mai mare de 10 mile/h ( 16 km/h). Pentru o siguranta cat mai ridicata echipa LampioaneZburatoare.ro va recomanda lansarea Lampioanelor pe un vant nu mai puternic de 8 km/h.

4. Cum folosesc Lampioanele Zburatoare?

Despachetati usor fiecare lampion din foliile protectoare.

a. Prindeti firele incrucisate din centru, si cu o miscare de rotatie a bratelor introduceti aer in interiorul acestora, pana cand acestea se vor umfla usor.

b. Prindeti felinarele de cele patru capete si tineti-l in pozitie verticala. Aceasta etapa poate fi realizata si de catre mai multe persoane. Nu uitati fiecare Lampion in parte poate oferi preocupare pentru min. 2 persoane.

c. O persoana poate tine felinarul in pozitie verticala, iar cealalta aprinde celula de combustibil. Odata ce celula de combustibil a fost aprinsa, apropiati lampioanele de sol. Asteptati pana cand celulele de combustibil exercita suficienta caldura, incat veti simti ca lampionul incepe sa se ridice. Aceasta etapa poate dura si pana la un minut.

d.In momentul in care felinarul incepe sa se ridice, prindeti lampionul de cadrul de bambus si impingeti usor, creand un avant, lampionele catre cer.

Daca ati reusit, lasati-va pe spate si admirati privelistea creata de catre lampionele in urcare.

5. Lampioanele Zburatoare dauneaza mediului?

Spre deosebire de cele mai multe focuri de artificii, lampionele zburatoare comercializate de noi sunt 100% ecologice. Timpul de descompunere a acestora varieaza intre 10 zile – 3luni.

6. Metoda de plata acceptata?

In acest moment exista doua modalitati de a efectua plata:
1. Ramburs, plata se efectueaza curierului la livrare.
2. Prin transfer bancar.

7.Pot obtine o reducere?

Desigur !!!

Fiecare produs comercializat de catre noi, beneficieaza de reduceri substantiale in momentul in care comanda depaseste 10 de unitati. Cu cat cumparati mai multe cu atat devine mai economic. Aceste reduceri sunt prezente pe site.
Reduceri mai mari decat cele prezentate pe site sunt disponibile pentru comenzi peste 300 de bucati, in acest caz ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail.

8.Este nevoie de autorizatie pentru lansarea lampioanelor?

Nu. In acest moment nu este necesara nici un fel de autorizatie pentru lansarea lampioanelor zburatoare.

In cazul in care lansati lampioane zburatoare la o distanta mai mica de 9 km de un aeroport, baza militara sau pe malul marii, sa anuntati autoritatile in cauza pentru ca lampioanele sa nu fie confundate cu alt fel de semnale luminoase.

Daca totusi, administratia localului unde doriti sa lansati lampioane zburatoare sau autoritatile locale va cer asa ceva, LampioaneZburatoare.Ro este singura companie de pe aceasta piata care va poate prezenta dovada de conformitate europeana si testare SGS.