Cos

product (gol)

Despre Noi

Ne mandrim cu un angajament pentru produse de calitate si un serviciu de livrare excelent, si totodata ne-am dedicat timpul pentru a gasi produsul perfect in ceea ce priveste siguranta si metoda de folosire a acestora.

Lampioanele noastre variaza de la cele standarde de culoarea alba pana la cele in forma de minge de fotbal, inima etc. Cerinta pentru lampioane este in crestere, ceea ce dovedeste si popularitatea acestora.

Compania

Compania in sine are ca obiect de activitate "creare de situri web" , aproape exclusiv pentru occident, de mai mult de 7 ani de zile cu succes.

Ideea de creare a unui shop online de Lampioane Zburatoare s-a nascut acum 1 an de zile, datorita nuntii noastre.

Ne-am propus crearea unui brand bazat pe servicii impecabile, sustinut de un produs modern cu caracteristici de genul : bio-degradabil, ignifug, fara folosirea unor sarme.

Fiind in secolul XXI speram ca produsele noastre acopera si cele mai exigente cerinte de pe piata autohtona.

De Ce Noi!

  • Toate produsele noastre au certificate de CE Mark, cat si certificat de teste SGS

  • Toate produsele sunt Biodegradabile si sunt produse din hartie ignifuga

  • Celulele de combustibil NU contin Azbest (marea majoritate a lampioanelor zburatoare ieftine nu sunt biodegradabile si contin azbest)

  • Oferim serciviu rapid si consultanta

Informatii

Lampioanele sunt fabricate manual intr-una din cele mai mari fabrici de Lampioane Zburatoare din lume. Fiecare Lampion este atent produs pentru a asigura cel mai înalt nivel posibil de calitate si fiabilitate.

Le multumim celor de la Transport International Marfa pentru sprijinul acordat in livrarea produselor la timp.

Suntem unici distribuitori in Romania ai companiei: Sky Lanterns Ltd ( Tysea Hill , Stapleford Abbotts, Essex, RM4 1JU United Kingdom)

Va multumim pentru ca ati vizitat site-ul nostru, si in cazul in care mai aveti intrebari, echipa noastra de vanzari va sta la dispozitie, pentru a va raspunde la orice intrebare la:

Email: office@lampioanezburatoare.ro

Tel: +40 -749220029

Lasati ca grijile voastre sa zboare cu Lampioanele Zburatoare!