Cos

product (gol)

Mentiuni Legale

Acest site este detinut, operat si mentinut de catre:

SC Wedis Company SRL
CUI : RO17138670
Reg. com.: J26/62/2005
Tudor Vladimirescu nr.19
Targu Mures, Mures

Atat numele site-ului cat si insemnele grafice si textele continute de site-ul www.lampioanezburatoare.ro sunt marci inregistrate in proprietatea SC Wedis Company SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

LampioaneZburatoare.ro este un site creat in totalitate de catre echipa Wedis Group. Programatorii, copywritery si designerii companiei depun un efort sustinut in crearea si mentinerea unui site web de calitate. Pentru a proteja munca acestora folosim instrumente automate de cautare pe internet a textelor si imaginilor detinute de noi, cerand celor care le-au copiat (din pacate acest fenomen este destul de raspandit) sa le inlature cat de repede posibil.
Folosim licente Digimarc.com si Copyscape.com pentru a proteja textele si imaginile utilizate pe site, prezentand dovada copyrightului materialelor folosite pe site.

Datorita faptului ca incercarea de solutionare amiabila a cazurilor de incalcare a copyright-ului cer un efort sustinut, mult timp si energie, compania a decis ca toate aceste cazuri vor fi inaintate companiilor de avocatura partenere.

Vom actiona in justitie companii sau persoane fizice care prin rea vointa sau necunostinta de cauza folosesc texte sau imagini create de noi, fara sa fi primit un acord in scris pentru dreptul de folosinta.

Lampioanele Zburatoare si celelalte produse comercializate de site-ul www.lampioanezburatoare.ro sunt creatii dezvoltate si patentate de: Sky Lanterns Ltd. cu sediul in: The Pillars Tysea Hill Stapleford Abbotts, Essex, RM4 1JU , Marea Britanie.

SC Wedis Company SRL este unic distribuitor al acestor produse in Romania.