Cos

product (gol)

 Lampioane Zburatoare in Brasov

Vanzare Lampioane Zburatoare Brasov

 

 


Toate comenzile din Brasov vor fi expediate de la sediul central.
Comenzile pentru lampioane depuse pana la ora 16:00 in zilele lucratoare vor fi expediate in aceeasi zi si vor fi scoase la livrare in Brasov in dimineata urmatoare.

Livrare in 24 ore in zilele lucratoare.
Transport Gratuit pentru comenzi peste 150 de Lei.

Contact:

Tel.: 0749-220029
E-mail: redactie@lampioanezburatoare.ro

Pentru a cumpara lampioane zburatoare din Brasov, puteti depune comanda pe site-ul lampioanezburatoare.ro sau puteti comanda telefonic la : 0749-220029.

Comenzile din Brasov se onoreaza in maxim 24 de ore in zilele lucratoare. Comenzile depuse astazi pana cel tarziu la ora 16:00 vor fi scoase la livrare maine dimineata in Brasov. In zilele in care nu lucreaza companiile de curierat rapid, sarbatori legale, Craciun, Paste sau sfarsit de saptamana, comenzile vor fi preluate si expediate cu prima ocazie.

Lampioanele zburatoare devin din ce in ce mai populare la diferite evenimente din viata noastra. Diferenta este data de marimea evenimentului si numarul de lampioane lansate cu aceasta ocazie. Indiferent ca doriti sa lansati doar cateva lampioane cu ocazia zilei de nastere sau pregatiti un botez ori o nunta cu multi invitati, am pregatit pachete cu lampioane zburatoare la reducere care cuprind cele mai potrivite si mai frumoase lampioane pentru aceste ocazii.

Lampioane colorate pentru nuntile tematice, inscriptia "La Multi Ani" pentru onomastici si aniversari, lampioane cu Inima sau "Te Iubesc" pentru indragostiti si pachete care contin lampioane decorative sau plutitoare pentru evenimente care vor sa ofere un adevarat spectacol de lumini.