Cos

product (gol)

De ce noi? Avantajele Clientului LampioaneZburatoare.ro

Serviciile LampioaneZburatoare.ro

1. Servicii Clienti intre orele 10-18 de luni pana vineri.

In afara orelor de program puteti lasa mesaj si veti fi contactati cu siguranta in urmatoarea zi lucratoare.

2. Rascumparare la pretul de achizitie a lampioanelor zburatoare pe care din cauza unor conditii meteo nefavorabile nu ati reusit sa le lansati.

3. Onoram toate comenzile, chiar si daca este vorba de un singur lampion.

4. Avem pe Stoc! Depinzand de sezon avem intotdeauna pe stoc intre 5000 si 10.000 de lampioane zburatoare.

5. Factura – pentru fiecare produs cumparat de pe www.lampioanezburatoare.ro veti primi factura. Acest lucru este foarte important datorita faptului ca acest document va asigura de faptul ca TVA-ul de 24% se va intoarce la un moment dat la dumneavoastra. In acest moment educatia si serviciile medicale sunt gratuite. Pentru a ne asigura ca si copii nostrii vor beneficia de aceste servicii gratuite, este datoria fiecaruia sa ceara factura sau bon de casa ca dovada a platii acestei taxe.

Livrare

1. Pentru comenzi de peste 150 de RON, transportul este Gratuit, oriunde in tara.

2. Colaboram cu societatea de curierat TNT care asigura livrarea intre 24 - 48 ore.

3. Comenzile depuse in zilele lucratoare pana la orele 16.00 , vor fi expediate in aceasi zi iar in majoritatea zonelor din tara, coletul va fi livrat in cursul zilei urmatoare.

4. Dupa expedierea pachetului veti primi prin e-mail un numar AWB cu ajutorul caruia puteti urmari parcursul coletului dumneavoastra.

5. Livrare urgenta – este posibil, suntem o echipa inventiva si putem gasi alternative de transport.

Lampioane Zburatoare de cea mai buna calitate

Lampioanele zburatoare comercializate de www.lampioanezburatoare.ro sunt de cea mai buna calitate, confectionate dupa un design specific companiei mama din Marea Britanie.

a) Hartie ignifuga – lampionul este confectionat din hartie ignifuga care nu se aprinde, in cazul in care va ajunge, din greseala, in contact cu flacara acesta se va innegri iar la expunere indelungata la flacara hartia carbonizata se va sfarama. In nici un caz nu va arde cu flacara.

b) Celula de combustibil - este preatasata, nu necesita asamblare. Confectionata dintr-un material imbibat cu solutie inodora. Nu picura.

c) Nu contin sarma – in Marea Britanie lampioanele cu sarma si celula de combustibil din ceara sunt interzise.

d) 100% biodegradabil - este confectionat in totalitate din materiale biodegradabile:

Hartie de orez – se descompune in totalitate in cca 1-2 luni, mai repede daca ajunge in apa sau daca ploua.

Sfoara – timp de desompunere 1-2 luni ( este vorba de o bucata mica de sfoara care sustine celula de combustibil, ignifug)

Rama din lemn de bambus – timp de descompunere totala cca 6-7 luni. (Este vorba de o bucatica de lemn indoit, care dupa descompunerea hartiei si a sforii va arata ca orice alt betisor rupt dintr-un copac sau tufa.)

e) Marimea lampionului : 103 x 60 x 38cm . Lampioanele comercializate de LampioaneZburatoare.ro au o inaltime de 103 cm, mai mari doar cu cca 10-20 centimetrii fata de varianta mica de pe piata.

Marimea lampionului este categoric un avantaj: fiind mai mare, se va vedea mai multa vreme pe cer, chiar daca urca la inaltimi peste 500-800 de metrii.

Calitatea Lampioanelor Conteaza.

Lampioanele zburatoare sunt un produs de unica folosinta, din aceasta cauza multa lume nu da importanta calitatii acestora

Dar calitatea lampioanelor este foarte importanta pentru desfasurarea unui eveniment in cele mai bune conditii. Diferenta intre un eveniment cu lansare de lampioane reusit si un esec, este data in cea mai mare parte de calitatea lampioanelor.

Lampioanele comercializate de noi sunt usor de folosit, nu necesita asamblarea celulei de combustibil, nu contin ceara care poate sa picure, hartia este ignifuga (chiar si in cazul folosirii improprii, in care hartia ajunge in apropierea flacarii aceasta se va innegri dar nu va lua foc, daca lampionul nu este gaurit, se poate lansa).

Evitati lampioanele zburatoare ieftine – calitatea precara a unor lampioane zburatoare ieftine si de calitate inferioara, poate strica intregul eveniment organizat de dumneavoastra. Lampioanele cu ceara, care picura, pot provoca incidente neplacute – va rugam sa va informati asupra calitatii lampioanelor.

Noi cei de la LampioaneZburatoare.ro punem accent deosebit pe calitatea produselor noastre, precum si in solutionarea cererilor din partea clientelei noastre intr-un mod cat mai adecvat.

Suntem unici distribuitori in Romania ai companiei: Sky Lanterns Ltd ( Tysea Hill , Stapleford Abbotts, Essex, RM4 1JU United Kingdom)