Cos

product (gol)

Livrare


Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Livrarea produselor se face prin intermediul societatii de curierat rapid – TNT.

Pentru a evita returul comenzii, va rugam indicati toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda. Daca adresa Dvs. este alta decat cea la care doriti livrarea produselor va rugam sa specificati acest lucru in momentul lansarii comenzii. Produsele comandate de Dvs. vor fi expediate prin curier, in ambalaj gratuit, taxele postale de curier fiind incluse in pret. In cazul in care nu veti fi gasit acasa, coletul poate fi predat persoanei pe care Dvs. ati imputernicit-o sa plateasca produsele si transportul. In caz contrar va veti prezenta cat mai urgent la sediul curierului, conform datelor de avizare ale transportatorului. In cazul livrarilor partiale, clientul va plati numai contravaloarea produselor livrate.

Livrare Sambata. Toate livrarile efectuate sambata sunt considerate in regim de urgenta si se percepe taxa pentru transport comunicata de operatorul LampioaneZburatoare.ro. Coletul va fi expediat prin Fan Courier si nu sunt valabile ofertele pentru transport gratuit.


Durata Livrarii. Dupa confirmarea comenzii, livrarea produselor dureaza intre 24-48 de ore.

- In cazul comenzilor depuse pana la ora 12:00 (Luni-Joi) vor fi expediate in acelasi zi, aceasta insemnand ca vor fi inmanate Dvs. a doua zi.

- Toate comenzile care vor fi validate dupa ora 12:00 ziua respectiva, vor fi expediate doar ziua urmatoare. Momentul livrari la domiciliul dvs. avand loc doar peste 48 de ore in zile lucratoare.
- Comenzile depuse Vineri pana la ora 12:00 vor fi expediate in aceeasi zi cu livrare Luni. (exceptie facand comenzile in regim de urgenta pentru care se doreste livrare Sambata si care vor contine intreg pretul transportului indiferent de valoarea comenzii).

- Comenzile depuse Vineri dupa ora 12:00 vor fi expediate Luni.