Cos

product (gol)

 

Vanzare Lampioane Zburatoare in Bucuresti

Vanzare Lampioane Zburatoare in Bucuresti


Toate comenzile din Bucuresti vor fi expediate de la sediul central din Targu Mures si vor fi livrate in maxim 24 ore in zilele lucratoare.
Nu uitati, pentru comenzi peste 150 lei, livrarea este gratuita.

  • Livrare in 24 de ore
  • Livrare gratuita pentru comenzi peste 150 Lei

Contact:

E-mail: bucuresti@lampioanezburatoare.ro

Tel: 0749 220029

Puteti cumpara lampioane zburatoare din Bucuresti pur si simplu depunand o comanda pe site-ul LampioaneZburatoare.ro sau telefonic la: 0749 220029.

Toate comenzile pentru lampioane depuse pana la ora 16:00 in zilele lucratoare vor fi expediate in aceeasi zi si vor fi scoase la livrare in Bucuresti in dimineata urmatoare. Comenzile depuse la sfarsit de saptamana sau sarbatori legale vor fi expediate cu prima ocazie.

Lampioanele zburatoare sunt un mod original de a sarbatori zile de nastere, nunti, botezuri si lansarile de la festivaluri aduc impreuna mii de oameni intr-un moment de sarbatoare a luminii.

Lampioanele la nunta sunt un eveniment care delecteaza toti nuntasii si pentru a face aceste momente cat mai frumoase, am creat pachete speciale de lampioane pentru nunta, care contin modele deosebite pentru miri, nasi sau parinti: Lampioane zburatoare pentru nunta.

Pentru nuntile tematice am creat pachete de lampioane la reducere care contin combinatiile de culori dorite pentru nunta voastra. In plus, am inclus in aceste pachete si lampioane decorative sau lampioane plutitoare care vor crea o atmosfera de basm la orice nunta.

Zile de nastere sau aniversarile sunt si ele momente extraordinare pantru lansarea lampioanelor. In acest scop am creat un lampion personalizat cu inscriptia " La Multi Ani" de care sa se bucure toti sarbatoritii.