Cos

product (gol)

Concurs Creatie - Lampioane Zburatoare

Concurs Creatie - LampioaneZburatoare.ro

De data asta ne-am gandit sa va punem la incercare creativitatea si sa dam avant imaginatiei.

Ce trebuie sa fac ?

Sunt trei cai de participare la acest concurs.

 

1. Scrieti un articol de max 300-500 de cuvinte, despre imaginea creata de lampioane zburatoare pe cer. Nu trebuie sa va ganditi la ceva complicat, doar descrieti sentimentul pe care-l asteptati de la o lansare de lampioane, condimentat cu ceea ce credeti ca inseamna pentru voi.

Ca si idee, articolul poate contine comparatii de gen : "o imagine din 1001 de nopti" sau " precum o stea prevestitoare de un nou inceput.

Lasati imaginatia voastra sa zboara !

 

2. Trimiteti o fotografie, facuta de voi, in care ati reusit sa prindeti chintesenta unui moment de bucurie, liniste. Cum aparatul de fotografiat au fost considerate la inceput ca un obiect de captura a sufletului, noi asteptam exact acele fotografii care au capturat sufletul unui sentiment sau moment.

 

3. Fiti cel mai activ membru dintre fanii nostrii, si noi va oferim un Cadou.

Conditii de Participare

1. Articolul trimis trebuie sa fie originar si unic.

2. Fotografiile trimise trebuie sa apartina de voi.

3. Fiecare Articol sau Fotografie va fi publicata pe pagina noastra de Facebook, astfel lasand loc liber la comentarii din partea faniilor nostrii si de ce nu ai vostrii la fel.

4. Concursul este valabil pe un termen de 5 zile, incepand de azi 08.31.2011 pana la data de 04.09.2011

5. Toate articolele si fotografiile vor fi revizuite de catre redactia noastra , iar la punctajul vor fi luate in considerare si voturile(like) primite.

6. La punctaj se iau in considerare urmatoarele elemente : Originalitate, Limbaj(cazul articolelor), aspect, idee prinsa la lentila sau prezentata, claritatea imagini, numarul retusurilor (daca este aplicabil la fotografii).

7. Fotografiile apartin persoanelor participante la concurs, si Lampioane Zburatoare nu-si mentine nici un drept asupra fotografiilor publicate, acestea din urma fiind doar prezentate in cadrul concursului, iar in final in cazul in care unul dintre concurenti va fi ales castigator, cu acordul acestuia, poate sau nu, fi publicat pe site-ul Lampioanezburatoare.ro (cu mentiune la autor), cat si pe pagina de FB a sitului (ca si exemplu pentru concursurile viitoare).

8. Concursul se adreseaza exclusiv persoanelor din Romania (nu livram in afara tarii)

Care Sunt Premiile !

Premii concurs Lampioane zburatoare

 

1. Cel mai bun Articol - 10 Lampioane Alb Premium + livrare (cadou)

2. Ceea mai buna fotografie - 10 Lampioane Alb Premium + livrare (cadou)

3. Cel mai Activ Fan Lampioanezburatoare.ro - 3 lampioane Alb Premium +1 Lampion Smiley (se distinge prin multitudinea de comenturi si calitatea acestora)

 

Credem ca am terminat ceea ce am avut de prezentat, si mai ramane doar sa va dorim MULT NOROC !!!

 

Ps: Va rugam trimiteti articolele si fotografiile la adresa redactiei : redactie@lampioanezburatoare.ro ;)