Cos

product (gol)

Program de Afiliere

Datorita multitudini de colaboratori cu care lucram in toata tara, am deschis recent un program de afiliere, atat pentru partenerii nostrii vechi cat si pentru cei care vor urma.

Idea din spatele acestui program : - un procent cat mai mare dintre companiile care se ocupa cu organizari nunti, precum si hoteluri, pensiuni care ofera locatii de nunta au site-uri bine definite in domeniul lor. In zilele noastre calitatea si varietatea serviciilor oferite devine cheia principala in momentul alegerii unor servicii. Prin programul nostru de afiliere venim in intampinarea companiiilor/ MM -urilor privind posibilitatea cresterii varietatii de servicii oferite catre clienti/cumparatori.

"Mai bine faci un singur lucru - bine, decat o multitudine de lucruri - mediocru"

Bazandu-ne pe idea de mai sus, dorim prin aceasta modalitate de a usura "job-ul" partenerilor nostrii, lasand acestea sa se axeze pe fieldul lor, iar noi pe al nostru.

 

Avantajele acestui sistem !

In domeniul de ofertare servicii este foarte greu sa tii pasul cu noutatile. Iar in cazul in care colaborezi cu mai multe companii, sa tii pasul si cu noutatile lor este si mai greu. Motivul crearii unui asemenea sistem a fost exact idea de mai sus, de a prelua greutatea deciziilor de pe umerii colaboratorilor nostri si de a indruma clientii lor direct, astfel economisind timp pentru ei.

Cum Functioneaza ?

1. Dupa incrierea in programul de afiliere automat veti primi un link cu un "Panou de Administrare ".

2. Panou de Administrare va contine toate datele privind numarul de vizite, vizitatori, impresii venite de pe site-ul Dvs., precum si anumite statistici privind procentul de impresii si vanzari.

3. Alegeti anumite produse de pe site-ul nostru si promovatile pe site-ul Dvs. (Exemplu : pornim de la premiza ca aveti un sit web de organizari nunti si unde aveti o categorizare a ofertelor Dvs . Introduceti o noua categorie "Lampioane Zburatoare" prezentati produsul ca si un serviciu oferit de catre Dvs., insa in loc sa va ocupati Dvs. personal cu vanzarea acestora, directionati vizitatorii catre site-ul nostru - NU UITATI - noi suntem aici pentru a oferii servicii de calitate privind interesul clientului Dvs. )

4. Fiecare client trimis d catre Dvs. va primii un cookie valabil timp de 6 luni de la ultima vizita. Astfel clientul trimis de catre Dvs. va ramane aproape 100% clientul Dvs. si pe viitor, indiferent de cate ori se va intoarrce la noi in urmatorii 6 luni.

5. In cazul in care clientul trimis de catre Dvs. va cumpara ceva, acesta va fi inregistrat automat, atat suma totala de cumparaturi precum si % pe care Dvs. veti primi in urma vanzarilor.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati direct la :

Mail : afiliere@lampioanezburatoare.ro

Tel: +40-771762009