Cos

product (gol)

Termeni si conditii de livrare


Cu ocazia promotiei: TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile de peste 150 Lei, livrarea se va efectua prin societatea de curierat TNT.

 

 
LANSAREA COMENZII
- Se va face prin tehnicile de comunicatie la distanta (Internet). Lansarea comenzii înseamna acceptarea conditiilor de vanzare ale Sc Wedis Company SRL si confirmarea comenzii. Momentul acceptarii comenzii de catre client este cel în care clientul trimite prin forma mentionata mai sus comanda catre Sc Wedis Company SRL. Comanda va fi considerata valida si acceptata daca clientul va preciza urmatoarele date: numele si prenumele, codul numeric personal, adresa completa, telefon si email. Confirmarea comenzii si acceptarea acesteia de catre client constituie momentul încheierii contractului la distanta ce cuprinde prezentele conditii de vânzare si înregistrare. Pentru protectia clientilor, nu vor fi acceptate comenzi care nu corespund conditiilor de vânzare, livrare si de pret anuntate de Sc Wedis Company SRL. Produsele sunt livrate exact asa cum apar pe adresa de internet, fara alte accesorii. Pentru a comanda trebuie sa aveti varsta peste 18 ani.

 

Livrare

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

LIVRAREA PRODUSELOR - Livrarea produselor se face prin intermediul Posta Romana sau prin curierat rapid - Fan Courier - pentru produse voluminoase si / sau fragile. Pentru a evita returul comenzii, va rugam indicati toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda. Daca adresa Dvs. este alta decat cea la care doriti livrarea produselor va rugam sa specificaţi acest lucru în momentul lansarii comenzii. Produsele comandate de Dvs. vor fi expediate prin posta sau prin curier, în ambalaj gratuit, taxele postale de curier fiind incluse in pret. În cazul în care nu veti fi gasit acasa, el poate fi predat persoanei pe care Dvs. ati împuternicit-o sa plateasca produsele si transportul. In caz contrar va veti prezenta cat mai urgent la sediul postei (maxim 3 zile) sau al curierului, conform datelor de avizare ale transportatorului. În cazul livrarilor partiale, clientul va plati numai contravaloarea produselor livrate.

Atentie!

Costurile privind livrarea aparute pe site se refera doar la locatiile prevazute de catre partenerul nostru, Fan Courier. Pentru a afla locatiile Fan Courier, accesati linkul urmator:http://www.fancourier.ro/orasele/locatiiFAN.pdf.

In cazul in care locatia Dvs. nu apare in lista de mai sus, se percepe un cost suplimentar de 0,80 lei + tva, pentru fiecare km efectuat intr-un sens din cel mai apropiat punct de lucru din reteaua Fan Courier.

Durata Livrarii

Dupa confirmarea comenzii, livrarea produselor dureaza intre 24-48 de ore.

In cazul comenzilor depuse pana la ora 12:00 (Luni-Vineri) vor fi expediate in acelasi zi, aceasta insemnand ca vor fi inmanate Dvs. a doua zi.

Toate comenzile care vor fi validate dupa ora 12:00 ziua respectiva vor fi trimise doar ziua urmatoare. Momentul livrari la domiciliul dvs. avand loc doar peste 48 de ore.

Livrare Sambata
. Toate livrarile efectuate sambata sunt considerate in regim de urgenta si se percepe taxa pentru transport comunicata de operatorul LampioaneZburatoare.ro. Coletul va fi expediat prin Fan Courier si nu sunt valabile ofertele pentru transport gratuit.