Cos

product (gol)

Baloane Luminoase - Roz

Pret incepand: 20 Lei

- Lumineaza 15 ore

- Pachetul contine 5 baloane luminoase

19.19 RON cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

( 0 ) Review-uri clienti

  15 other products in the same category:

  NOU! Baloane Luminoase intr-un format unic pe piata din intreaga lume. Un produs extraordinar pentru orice ocazie.

  Un nou model de baloane luminoase, mult mai performant si cu un dispozitiv de iluminat mult mai discret.

  Ledurile din interiorul baloanelor lumineaza intermitent si isi schimba culoarea creand un efect extraordinar. Dispozitivul baloanelor cu led functioneaza fara oprire pana la 15 ore.

  Se apropie sarbatorile de iarna si aveti un brad frumos in fata casei. Folositi baloane cu led in loc de globuri pentru decorarea acestuia. Baloanele au o forma perfect rotunda si lumineaza intermitent. Puteti alege doua culori, pentru a fi in ton cu o anumita tema aleasa, pentru a se potrivi cu betelele sau toate cele 5 culori disponibile, dand pomului de craciun un aer cat mai vesel.

  Zile de nastere. 10 baloane colorate pe care puteti scrie cu un marker negru LA MULTI ANI, plus inca cateva pentru numele sarbatoritului. Efectul de surpriza este garantat. Iar cand se sting luminile pentru dans, baloanele colorate cu lumina intermitenta vor da un efect de Club oricarei petreceri.

  Nunti si alte evenimente: Pentru un efect elegant puteti grupa mai multe baloane de aceasi culoare in ciorchini. Folosind culorile date de tema folosita pentru decorarea salii, baloanele vor fi o sursa discreta de iluminat. Avand o forma de glob baloanele luminoase se aseamana cu lampioanele clasice.
  Avand in vedere diversitatea culorilor, pot fi grupate in diferite forme, flori de exemplu, se pot crea si arcade luminoase colorate ca un curcubeu sau folosind doar una sau doua culori.

  Petreceri in gradina: Baloanele luminoase cu led pot fi folosite seara si in gradina la o petrecere in aer liber sau la un gratar cu prietenii si familia. Baloanele se pot agata usor de orice, cu ajutorul unei sforii si puteti decora pomi, garduri sau le puteti atarna de o coarda trasa dealungul, creand impresia unor lampioane chinezesti. Un mare avantaj este sursa independenta de lumina, ne fiind nevoiti sa il conectati la o sursa de curent.

  Atentie! Produs nerecomandat copiilor sub 8 ani. Copii sub 8 ani se pot asfixia sau ineca cu parti din baloane sparte sau ne-umflate A nu se umfla peste masura. Marimea maxima a balonului umflat este de 23 cm sau 9 inci in diametru. Balonul se poate sparge daca este umflat prea tare. Spargerea acestuia poate provoca proiectarea partilor componente. Aruncati imediat baloanele sparte. Fabricat din latex natural.

  • Culoare: Roz
  • Continut Pachet: 5 Bucati
  Nu exista review-uri pentru acest produs

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare