Cos

product (gol)

Baloane Luminoase - Portocalie

Pret incepand: 20 Lei

 

( 0 ) Review-uri clienti

  15 other products in the same category:

  Nu este recomandata umflarea cu heliu a Baloanelor Luminoase.

  Se apropie sarbatorile de iarna si aveti un brad frumos in fata casei. Folositi baloane cu led in loc de globuri pentru decorarea acestuia. Baloanele au o forma perfect rotunda si puteti alege sa lumineze incontinuu sau intermitent. Puteti alege doua culori, pentru a fi in ton cu o anumita tema aleasa, pentru a se potrivi cu betelele sau toate cele 6 culori disponibile, dand pomului de craciun un aer cat mai vesel.

   

  Zile de nastere. 10 baloane colorate pe care puteti scrie cu un marker negru LA MULTI ANI, plus inca cateva pentru numele sarbatoritului. Efectul de surpriza este garantat. Iar cand se sting luminile pentru dans, baloanele colorate cu lumina intermitenta aprinsa vor da un efect de Club oricarei petreceri.

   

  Nunti si alte evenimente: Pentru un efect elegant puteti grupa mai multe baloane de aceasi culoare in ciorchini. Folosind culorile date de tema folosita pentru decorarea salii, baloanele vor fi o sursa discreta de iluminat. Avand o forma de glob baloanele luminoase se aseamana cu lampioanele clasice.
  Avand in vedere diversitatea culorilor, pot fi grupate in diferite forme, flori de exemplu, se pot crea si arcade luminoase colorate ca un curcubeu sau folosind doar una sau doua culori.
  Pentru diferite evenimente organizate de firma, puteti folosi baloanele cu logoul dumneavoastra, adaugand doar sistemul de iluminat.

  Petreceri in gradina: Baloanele luminoase cu led pot fi folosite seara si in gradina la o petrecere in aer liber sau la un gratar cu prietenii si familia. Lampioanele se pot agata usor de orice cu ajutorul sforii preatasate si puteti decora pomi, garduri sau le puteti atarna de o coarda trasa dealungul, creand impresia unor lampioane chinezesti. Un mare avantaj este sursa independenta de lumina, ne fiind nevoiti sa il conectati la o sursa de curent.

   

  Nu uitati, baloanele luminoase sunt refolosibile. La sfarsitul evenimentului dezumflati balonul si depozitati-l pana la urmatoarea ocazie. Daca in toiul petrecerii s-a spart vre-un balon, nici o problema, puteti folosi orice alt fel de balon pentru inlocuire, dispozitivul de iluminat si valva acestuia se pot atasa la orice balon standard. Sistemul de iluminat contine un compartiment usor de demontat care permite deasemenea si schimbarea bateriilor.

  • Culoare: Portocaliu
  • Continut Pachet: 5 Bucati
  Nu exista review-uri pentru acest produs

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare