Cos

product (gol)

Sireturi Luminoase - Rosu

Sireturi Luminoase - Rosu 

Culoare: Rosie

Dimensiuni: 80 cm lungime

Material: Fibra optica inbracata cu teflon.

La promotie La promotie!
19.71 RON cu TVA

34.71 RON cu TVA

( 0 ) Review-uri clienti

  11 other products in the same category:

  In anul 2002 s-a nascut idea Sireturilor Luminoase insa abia in 2004 a aparut primul prototip, iar 2006 acesta a fost brevetat, astfel s-a nascut un produs real.

  Sireturile Luminoase sunt singurele accesorii luminoase pentru pantofi, bazate pe fibra optica si baterii. Probabil ati utilizat sireturi, sau sfori luminoase bazate pe un cordon din led, insa singura problema in utilizarea acestora a fost ca odata ce un singur led din lant s-a distrus, cordonul luminos nu mai functiona. Datorita acestui fapt Sireturile Luminoase folosesc un cablu creat din teflon, care au proprietatea de a transmita lumina si de a fi indoite fara ca lumina sa sisteze sa se propage. Invaluirea subtire de teflon in jurul fibrei optice protejeaza sireturile luminoase pe termen lung si totodata ii atribuie o longivitate ridicata.

  Sireturile Luminoase sunt rezistente la apa si intemperii.

  Este un accessoriu ideal pentru party-uri, pentru joging, camping etc. Pot fi folosite pe post de bratara sau colier. Acestea pot fi legate de alungul rucsacului sau pot fi folosite pentru a decora si alte obiecte.

  In ultima vreme am primit emailuri de la persoane care au folosit sireturile luminoase pe post de iluminat ambiental in masina, sau am primit si niste fotografii in care sau folosit pe post de iluminat al motoarelor de motociclete.

  Acesta va adauga mai multa distractie si culoare petrecerii tale. Exista trei niveluri/moduri de iluminare dintre care puteti alege. Este un accessoriu ideal pentru party-uri, pentru joging, camping etc.

  • Culoare: Rosu
  • Continut Pachet: Fiecare pachet contine o pereche de sireturi luminoase.
  • Alte date: Intrerupator de pornire/oprire precum si trei faze de functionare. Bateriile sunt incluse.
  Nu exista review-uri pentru acest produs

  Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare