Cos

product (gol)

Tun Confetti

Pret incepand de la: 15.00 Lei

Tun confetti cu continut in forma de fasii multicolore realizate din hartie 100% biodegradabila.

Lungimea tunului cu confetti este de 30 centimetri.

( 2 ) Review-uri clienti

16 other products in the same category:

Tun Confetti cu fasii din hartie multicolora

Un produs nou si foarte simplu de utilizat care printr-o simpla rasucire va lansa un adevarat curcubeu de confetti colorate si va transforma orice eveniment (nunta, zi de nastere, absolvire, revelion) intr-o petrecere plina de energie si culoare. Oricare ar fi evenimentul, asigurati-va ca fotograful sau cameramanul sunt pregatiti sa surprinda imaginile de neuitat in care sunteti prinsi sub o "ploaie" colorata si vesela de confetti.

Continutul va fi lansat la o inaltime de pana la 5 metri, acesta constand in fasii multicolore din hartie 100% biodegradabila, tunul de confetii fiind astfel ideal de utilizat in exterior, neexistand niciun risc pentru mediul inconjurator.

Tunul de confetti este realizat cu aer comprimat, nu are in componenta sa arcuri, explozivi sau gaze toxice.

Utilizare:

Tineti mana stanga pe partea superioara a tunului de confetti si mana dreapta pe partea inferioara. Cu mana dreapta rotiti in directia aratata de sageti. Datorita aerului comprimat se va auzi un pocnet in momentul golirii tunului de confetti.

Siguranta:

  • Tunurile de confetti nu sunt jucarii si vor fi folosite numai de catre sau sub supravegherea unei persoane adulte in spatii deschise.
  • Continutul este sub presiune.
  • In momentul utilizarii, tunul de confetti trebuie orientat in sus. Nu indreptati catre persoane, lumanari, surse de caldura sau alte obiecte!
  • Culoare: Multicolor
  • Material: 100% Biodegradabil
  • Greutate 300 g.
  • Inaltime 30 cm.
Nu exista review-uri pentru acest produs

Doar utilizatorii inregistrati pot adauga un nou review Autentificare